Welkom op de inschrijfpagina van Souldoodles, bij ons staat verantwoord fokken hoog in het vaandel.
Wij vinden het daarom vanzelfsprekend erg belangrijk om te weten waar onze pups komen te wonen.


Daarom vragen wij u deze vragenlijst zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.Met het invullen van dit formulier stemt u ermee in om op een wachtlijst te worden geplaatst voor een Australian Labradoodle:
 
Onze pups  matchen wij  aan de hand van karakter eigenschappen passend bij uw situatie  
 
Als u in aanmerking komt voor een pup van Souldoodles zullen wij ten eerste een intake gesprek met u inplannen.
 
Onze huishonden worden verkocht met een fokverbod contract.
Na aanmelding en selectie voor een pup ontvangt een concept contract en de algemene voorwaarde 
 

Wij fokken niet op kleur, witte puntjes  aan de staart of een vlekje hier of daar (Tuxedo) Vacht soort of op specifieke kleur of grote  . Wij vinden het karakter van de hond het aller belangrijkste. En wij denken natuurlijk ook aan de nakomelingen die geboren worden wij hopen natuurlijk altijd dat er een toekomstig fokteefje tussen zit om onze bloedlijnen weer voort te zetten. 

 

Wanneer wij een geboorte aankondiging doen op onze website en of op Facebook / Instagram wilt nog niet zeggen dat alle puppy's verkocht gaan worden. Wij willen onze lijnen uitbreiden en houden dan ook een puppy (s) aan dat nest. En het kan ook voorkomen dat een collega fokker hun lijnen willen uitbreiden, deze gaan voor. Omdat wij onze mooie lijnen willen voorzetten hebben wij (en onze collega fokker(s)  altijd eerste keuze uit een nest. 

 

Wanneer U zich bij ons heeft laten inschrijven kunnen wij U zonder reden van opgaaf van de wachtlijst halen, zoals vermeldt in de informatie die wij U hebben verzonden en dit staat tevens ook vermeldt op het inschrijfformulier. Door ondertekening van het inschrijfformulier bent u akkoord gegaan met onze voorwaarden. Heeft u inschrijfgeld betaalt, dan restitueren wij u het inschrijfgeld, wanneer wij uw inschrijving annuleren. Maar annuleert u de inschrijving en wilt u geen pup meer van ons, omdat U een pup elders heeft kunnen krijgen dan restitueren wij U het inschrijfgeld NIET!

 
 
 
 
 

 

U inschrijving is pas definitief na aanbetaling, informatie hierover ontvangt u na afloop in de bevestigingsmail.

Algemene voorwaarde worden u per e-mail verstuurd na de inschrijving.